Graag willen we laten weten dat we alles betreffende het corona virus heel goed in de gaten houden. We werken hier met een klein team, waarbij we ieders gezondheid nauwkeurig in de gaten houden.

Hou er wel rekening mee dat er momenteel in verband met Corona vaker vertraging is met verzending en bezorging. We doen ons uiterste best om deze vertraging tot een minimum te beperken. Bedankt voor uw begrip.

<form class="form-horizontal" id="form-review">

Miyuki rocailles kralen 11/0 - Opaque cobalt 11-414

  • Merk: Miyuki
  • Model: KR-5488
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,95
  • Incl. BTW en excl. verzendkosten
+
-

Miyuki rocailles 11/0


 

Kleur: Opaque cobalt 11-414

Aantal: 10 gram (± 1100 stuks)

Afmeting: 1 mm, 11/0 Rijggat: 0.8 mm Lengte: 1.3 mm Breedte: 2.1 mm 

 

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Rocailles, ook wel borduurkralen of seed beads genoemd, zijn hele kleine kraaltjes. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor weven, rijgen, borduren of 3d-kaartjes. Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit. Alle kralen hebben precies dezelfde maat. Vooral bij speciale rijgpatronen is het resultaat veel mooier bij goede gelijkmatige kralen dan bij kralen waarvan de maat varieert.

Let op: kleurtypes galvanised, dyed, metal, metallic en plated niet gebruiken indien er sterke slijtage op kan treden of indien huidzuren ze kunnen aantasten. Indien er duracoat vermeld staat is er veel minder kans dat er slijtage zal optreden.

Gerelateerde producten