Coronavirus Verzenden / Afhalen

Graag willen we laten weten dat we alles omtrent het Coronavirus heel goed in de gaten houden. We werken hier met een klein team, waarbij we ieders gezondheid nauwkeurig in de gaten houden en werken volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat we vooralsnog alle geplaatste bestellingen nog steeds dezelfde dag kunnen versturen. Afhalen van bestellingen is voorlopig niet meer mogelijk.

<form class="form-horizontal" id="form-review">

Miyuki square - cubes 4mm - Transparant picasso saffron 4501

  • Merk: Miyuki
  • Model: KR-7028
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,50
  • Incl. BTW en excl. verzendkosten
+
-

Miyuki square - cubes  4mm


 

Kleur: Transparant picasso saffron 4501

Aantal: 5 gram (± 55 stuks)

Afmeting:  4 mm Rijggat: 1.6 mm Lengte: 4 mm Breedte: 4 mm 

 

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Rocailles, ook wel borduurkralen of seed beads genoemd, zijn hele kleine kraaltjes. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor weven, rijgen, borduren of 3d-kaartjes. Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit. Alle kralen hebben precies dezelfde maat. Vooral bij speciale rijgpatronen is het resultaat veel mooier bij goede gelijkmatige kralen dan bij kralen waarvan de maat varieert.De maat van de kubus kralen varieert iets meer.

Let op: kleurtypes galvanised, dyed, metal, metallic en plated niet gebruiken indien er sterke slijtage op kan treden of indien huidzuren ze kunnen aantasten. Indien er duracoat vermeld staat is er veel minder kans dat er slijtage zal optreden.

 

Gerelateerde producten