Miyuki Delica

Grote keuze aan Miyuki DELICA kralen

Miyuki Delica kralen zijn momenteel wel een van de populairste kralen in ons Miyuki assortiment. Je vind in onze collectie Delica kralen 4 vier verschillende afmetingen, de 8/0, 10/0, 11/0 en de kleinste Miyuki Delica kraal, de 15/0. De meest gebruikte en daarmee ook de geliefdste afmeting is de 11/0 die veelal voor de Trendy weefarmbandjes word gebruikt, je vind bij ons dan ook een ruime keuze van meer dan 900+ Miyuki Delica 11/0 kralen in onze collectie, Keus genoeg dus om weefarmbandjes (bead loom) te maken in je lievelingskleuren.

 

Verfijnd zoeken

De populaire Delica kralen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten:

Small Delica kralen (DBS) 15/0:

Maat 15/0 Delica kralen hebben de voorkeur voor delicate kralenweefprojecten, maar ook voor ontwerpen die ze combineren met grotere Delica kralen en rocailles.

Delica Kralen (DB) 11/0  POPULAIR ! :

Maat 11/0 Delica kralen van Miyuki zijn onze meest populaire maat Delica kraal en zijn verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren. Delica's zijn ideaal voor peyote stitch, brick  stitch, Square stitsch en Herringbone stitch en natuurlijk voor de populaire weef armbandjes.

Medium Delica kralen (DBM) 10/0 :

Maat 10/0 Delica kralen zijn iets groter dan de originele 11/0 Delica kralen, maar hebben hetzelfde gelijkmatige en symmetrische uiterlijk en worden veelal verwerkt in diverse projecten.

Large Delica Kralen (DBL) 8/0:

Maat 8/0 Delica kralen zijn als de andere maten van Miyuki Delica Beads ideaal voor het weven van kralen, maar ze kunnen ook op een dun leer of koord geregen worden vanwege hun royale rijggat.