Benodigdheden

Basisonderdelen en Benodigdheden om Sieraden te maken

 

Verfijnd zoeken

Benodigdheden voor sieraden

Met alleen kralen heb je nog geen sieraad, natuurlijk heb je bepaalde onderdelen nodig om je eigen mooie sieraad mee af te werken, zoals bijvoorbeeld een sluiting of een split en of buigringetje. In ons online assortiment vindt je een grote keuze aan Basis onderdelen om sieraden te maken.

Metalen basis onderdelen

De meest gebruikte onderdelen , Magneetsluitingen, Karabijn slotjes, knijpkralen, oorhaakjes en meer hebben we in zowel Basic metaal als DQ metalen onderdelen in onze collectie. De DQ (Designer Quality) materialen zijn van hoge, Europese kwaliteit. Hoewel de kwaliteit hoger is dan de Basic materialen is het geen garantie dat het niet zal verkleuren. Het metaal kan een reactie geven op de zuurgraad (PH-waarde) van je huid. De PH-waarde van je huid kan per persoon nogal verschillend zijn en daarom zal bij de een materialen sneller verkleuren dan bij een ander.

Cymbal DQ metalen onderdelen

Naast de meest voorkomende sieraad onderdelen hebben we ook ene grote keuze aan Cymbal™ Elements. De metalen Cymbal elementen zijn er voor verschillende doeleinden, Bead endings, side beads, bead substitutes en connectors. Geef je sieraden net dat beetje extra flair door ze af te werken met Cymbal ™ Metal Fashion Elements. De Cymbal Elements zijn speciaal ontworpen om gecombineerd te worden met de meest populaire kralen, waaronder de Miyuki Tila, Rocailles de trendy Miyuki Delica kralen en De Ginko en SuperDuo kralen.