Veiligheidsverklaring

De Kralenkiosk, hierna te noemen “Kralenkiosk” neemt beveiliging van bank en creditcards-gegevens zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het online winkelen bij Kralenkiosk veilig te maken. 

Beveiligde webpagina’s met SSL 

Het afrekengedeelte van onze website is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen gelezen worden als deze onderschept zou worden. 

Bank en creditcard informatie 

Bank en creditcard informatie die u aan de website van de Kralenkiosk toevertrouwt, wordt niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers en deze informatie wordt nooit aan andere partijen doorgegeven.

Pagina’s die betalingsinformatie opvragen worden altijd beschermd door SSL (Secure Socket Layer) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden – zie verder op deze pagina.

Rechten 

De hierboven beschreven verklaring geldt voor de website www.kralenkiosk.com .

Kralenkiosk behoudt zich echter het recht om deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn dan ook niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.